Circustheatershow HOOP! Cirque de la Liberté. Van 21 juni t/m 9 juli 2017 vieren we met deze hartstikke nieuwe show samen de vrijheid op een voor Arnhem unieke locatie: de ASM-haven. HOOP! is circus in de traditie van het beroemde Cirque du Soleil. Theater, muziek en zang gecombineerd met traditionele en ook ongekende circuselementen als adembenemende acrobatiek en clown-characters die ons een spiegel voorhouden.

Op dinsdagavond 6 juni vindt in het stadhuis van Arnhem een interactieve bijeenkomst plaats over ‘inclusie’. De gemeente Arnhem wil werken aan een inclusieve stad waarin iedereen met of zonder beperking (lichamelijk, geestelijk of verstandelijk) kan meedoen. In samenspraak met de inwoners wil Arnhem hiervoor de voorwaarden scheppen. Het startpunt is een motie over het VN-verdrag over de rechten van mensen met een beperking die door de gemeenteraad is aangenomen.

Sportschool Vital Gym

Gepost op 22 mei 2017

Sinds afgelopen weekend is onze stad een sportschool rijker: Vital Gym. Het nieuwe fitnesscentrum aan het Eusebiusplein profileert zichzelf als de sportschool die haar klanten echt ondersteunt in het behalen van hun doel. Wat doen zij anders dan andere sportscholen?

Je kent haar misschien wel als kapper. Neeltje Keizer wilde dolgraag eens iets anders doen dan knippen. Ondernemend als ze is en met een grote liefde voor kinderen en knutselen, opende ze deze week haar kinderwinkel Gewoon by Neel in de Beekstraat. Ook voor feestjes, workshops en knutselmiddagen.

Rrrollend Arnhem

19 mei 2017

Eindelijk 3 dagen niet koken! Op 19, 20 en 21 mei komt Rrrollend voor de 1e keer naar Arnhem. Het Gele Rijdersplein wordt omgetoverd met ludieke foodtrucks tot een vrolijke happening! Rrrollend Foodtruckfestivals is het grootste gratis Foodfestival in Nederland. Rrrollend is er voor iedereen die van gezelligheid, een hapje, drankje en vermaak houdt.

Meer groen in winkelhart

Gepost op 19 mei 2017

Platform Binnenstad Arnhem, bewonersplatform 6811 en de gemeente hebben de handen ineengeslagen voor een groener stadshart. Ondernemers en bewoners kunnen als onderdeel van een speciale actie subsidie krijgen voor het aanleggen van groen.